DSALT - en kraftig saltfjerner

ZeniTec presentere stolt vår nyhet DSALT er en saltfjerner som svært effektivt og skånsomt fjerner salt og legger igjen en antikorrosiv hinne. Denne hinnen er ikke synlig og kan overmales ved behov. Produktet er velprøvet gjennom tiår i tøffe miljøer som USA og Australia og har bevist sin uovertruffenhet i rollen som saltfjerner. Bruksområdene er vide. Har du et produkt som er i kontakt med salt, vil det med tiden tære som en følge av at saltet tilfører både vann og oksygen. Vi kjenner problemene som rust, korrosjon, tæring osv. 

En bilvask er en god investering hele året, men fjerner ikke saltet fra bilen. I Sverige anslås det at rust forringer bilparken med en kostnad på ca 10 milliarder årlig jfr. Motors artikkel. Selv ferskvann inneholder en del salt og bindemiddelet i de fleste såper er nettopp salt.  Det er viktig å sjekke at stoffet du benytter ikke skader det du ønsker å avsalte. Eddik og andre produkter kan angripe særlig magnesium og tilføre skader du ikke hadde. Husk at veldig mange deler på en bil, - alt fra understell til motorblokk er i magnesiumlegeringer. Da er hjelper det lite å fjerne saltet om du får et større problem om du fjerner det.  DSALT er trygg å benytte på magnesium og andre metaller!

Ved å skylle bilen med ZeniSalt DSALT fjernes saltet enkelt, samtidig hindres nytt salt i å feste seg i en periode etterpå (hvor lenge avhenger av mange faktorer). DSALT etterlater seg en antikorrosiv hinne. 
Først når saltet er fjernet, er bilen er skikkelig vasket!

Se våre produkter i nettbutikken eller hos utvalgte detaljister!

For kraftig rens av saltvannskjølte båtmotorer bør en blanding med 3% (10 liter vann og 0,3 liter DSALT) stå 24 timer i motoren, før den flushes med rent vann og samme behandling gjentas 3 ganger. 

NB! Sjekk nøye om du forsøker andre stoff for å fjerne salt om de tærer gummi, metaller og magnesium. Det er enkelt å fjerne salt, men ikke uten slike bieffekter. Dette skiller ZeniSalts DSALT fra andre produkter!  

Har dere større prosjekter som større metallkonstruksjoner som må avsaltes før grunning, maling, zinking osv, så ta gjerne kontakt! Vi tester gjerne effekten for dere. Testing viser at en enkelt skylling med DSALT  og ferskvann gir en overflate som har mindre enn 1 milligram pr m2/ 1ppm. Det er langt under de gitte verdiene for "saltfrie" overflater definert av Statens vegvesen m. fl. 

Last ned sikkerhetsdatablad her: